ONDERHOUD

 

Regelmatig je fiets een onderhoudsbeurt laten geven kost weinig moeite. Hierdoor blijft je fiets soepel rijden, slijten de onderdelen minder en blijft je fiets er goed uitzien. Bovendien fiets je een stuk veiliger op een betrouwbare fiets.

Wat doen wij bij een onderhoudsbeurt:

Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw fiets grondig nagekeken. Zo worden alle draaiende delen gesmeerd, de versnellingen en remmen worden weer goed afgesteld, de banden controleerd en de verlichting wordt getest. Heeft u een E-bike? Dan lezen wij uw E-bike uit en controleren wij ook nog alle instellingen.

Bij reparatie of onderhoud laten wij u vooraf weten wat de kosten zullen zijn, zo voorkomen wij vervelende verassingen. Mochten wij bijzonderheden tegenkomen, dan nemen wij contact met u op. Uiteraard beschikken wij ook over leenfietsen. Wel deze graag vooraf reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Wij werken bij voorkeur op afspraak. Uiteraard kunt u met een kleine reparatie altijd langskomen en indien mogelijk zullen wij u dan direct op weg helpen. Zodra uw fiets gereed is krijgt u van ons een SMS bericht of een telefoontje.

WIJ ZIJN DEALER VAN DE VOLGENDE MERKEN:

MTB Reparatie

 • Adres: Emmastraat 189, 7513 BC Enschede
 • Telefoon: 053 - 711 38 06
 • Email: info@mtbreparatie.nl
 • Openingstijden:
  maandag: 11:00 - 18:00 uur
  dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
  zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
  zondag: gesloten