FIETSEN

 

Fietsen is leuk en gezond! We gebruiken de fiets voor het woon- en werkverkeer, om naar school te gaan, de boodschappen te doen en als vrijetijdsbesteding. Kwaliteit, veiligheid en gemak zijn dan ook geen luxe meer, maar het zijn randvoorwaarden.

MTB Reparatie heeft een ruim aanbod aan stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen en E-bikes van onder andere de merken Focus en Kalkhoff. Wij adviseren u graag welke fiets het beste bij uw wensen past!

Ook hebben wij verschillende tweedehands fietsen op voorraad. Deze zijn stuk voor stuk volledig nagekeken en schoongemaakt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u nog veel plezier kunt hebben van één van onze tweedehandsfietsen.

Stadsfietsen

Eigenlijk de fiets voor alledag, solide en voorzien van een bagagedrager en goede verlichting. De fiets waar wij allemaal mee zijn opgegroeid. MTB Reparatie heeft een ruim aanbod van stadsfietsen van zowel de merken Focus en Kalkhoff. Door de degelijke bouw en afwerking zijn de fietsen van deze merken uitstekend geschikt voor de Nederlandse omstandigheden en hebben relatief weinig onderhoud nodig.

Mountainbikes

Wil je lekker sportief door de bossen heen fietsen? Of ga je liever de modder in? MTB Reparatie is gespecialiseerd in de verkoop van mountainbikes. Voor zowel de beginnende als de ervaren fietser hebben wij een ruime keuze aan mountainbikes van het merk Focus. Deze hebben een strak uiterlijk, zijn goed afgemonteerd en zijn scherpe geprijsd. Met een mountainbike van Focus kunt je de zwaarste routes aan.

Racefietsen

Met een racefiets kom je op de mooiste plekken van het land. Binnen een uur ben al zo’n 30 km verder. MTB Reparatie verkoopt racefietsen van het merk Focus. Deze fietsen kenmerken zich door de strakke, maar vooral zakelijke looks. Bij iedere Focus zie je dat er met een Duits oog naar de kwaliteit is gekeken. Alle modellen zijn met onderdelen van Shimano of SRAM afgemonteerd. Maak je maar klaar voor lange dagen in het zadel.

E-bikes

Wind tegen maakt niet meer uit. Of je de fiets gebruikt voor woon-werk verkeer of voor een fietstocht. Een duwtje in de rug is altijd prettig. Bij MTB Reparatie kunt u terecht voor E-bikes van het merk Kalkhoff. Echte Duitse degelijkheid! Deze fietsen zijn uitgerust met zowel de motor als de accu van Bosch. Met deze praktisch en gemakkelijk te bedienen E-bikes geef je alle andere E-bikes het nakijken.

Eerste servicebeurt

Koop je bij ons een nieuwe fiets, dan krijg je de eerste servicebeurt er gratis bij. Heb je na twee tot drie maanden op je nieuwe fiets gereden, dan kunt je hiervoor een afspraak maken. Je fiets wordt goed gecontroleerd en afgesteld, zodat jij weer volop plezier hebt van je fiets.

WIJ ZIJN DEALER VAN DE VOLGENDE MERKEN:

MTB Reparatie

 • Adres: Emmastraat 189, 7513 BC Enschede
 • Telefoon: 053 - 711 38 06
 • Email: info@mtbreparatie.nl
 • Openingstijden:
  maandag: 11:00 - 18:00 uur
  dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
  zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
  zondag: gesloten